Dohodnina_F_TITLE.png
 

Aplikacija Dohodnina VDČ 2018 je informativni izračun najvišje možne dohodninske olajšave za otroke za leto 2018.

KOMU JE INFORMATIVNI IZRAČUN NAMENJEN?

 • Vsem staršem (partnerjem), ki imajo enega ali več otrok in uveljavljajo olajšavo za vzdrževane družinske člane (Dohodnina VDČ)

 • Partnerjem, ki skupaj iščejo optimalno razporeditev otrok z namenom maksimalnih prihrankov pri plačilu dohodnine za leto 2018

 • Vsem davčnim zavezancem rezidentom republike Slovenije, ki bodo FURS-u predložili vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu dohodnine za leto 2018

KOMU NI NAMENJEN?

Vsem samozaposlenim osebam, ki imajo edini prihodek iz dejavnosti in uveljavljajo normirano obdavčitev (so normiranci).

 

OMEJITVE

Izračun je prilagojen slovenski zakonodaji obračuna dohodnine za leto 2018

 • Izračun je možen za maksimalno 7 (sedem) vzdrževanih članov (otrok)

 • Izračun ne omogoča vnosa in ne upošteva olajšave za prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje

 • Izračun za 6 in 7 vzdrževanih članov (otrok) zaradi števila kombinacij traja dalj časa

 • Izračun ne omogoča vnosa in upoštevanja zneska za plačano preživnino

 • Izračun upošteva posebne olajšave samo za vzdrževane družinske člane iz skupine (sorodstveno razmerje) A1, A2, A3 in A4

 • Za pravilen izračun je potrebno OBVEZNO vnesti vzdrževane družinske člane po starosti (od najstarejšega do najmlajšega)

 • Vse posamezne bruto prihodke, zanje plačane prispevke in akontacije dohodnine, je potrebno sešteti in vpisati v ustrezna polja v aplikaciji

 • Vse vrednosti normiranih stroškov morate prišteti v plačane prispevke

Informativni izračun z enakimi podatki obvezno preverite še na spletni strani Davčne uprave (TESTNI IZRAČUN DOHODNINE).

 

PREDNOSTI UPORABE APLIKACIJE

Prihranili boste na času, saj vam ne bo treba ročno preračunavati številnih kombinacij, predvsem pa boste prihranili pri denarju, saj so razlike med najslabšo in najboljšo kombinacijo tudi več sto evrov.

 

Splošni pogoji o uporabi na: http://www.minoa.si/splosnipogojiuporabe

 
Dohodnina_2.png
Dohodnina_3.png
 

TripRider je pametni potovalni sopotnik, ki vam pomaga pred, na in po potovanju. Je uporabniško preprosta aplikacija za organiziranje, vodenje, izmenjevanje in arhiviranje potovanj, narejena za iPhone in iPad naprave. Deluje brez internetne povezave, zato je uporaben kjerkoli in kadarkoli.

Na enem mestu združuje vse, od planiranja, pakiranja, dokumentov, brifinga, dnevnika, pa vse do samodejnega kreiranja potovalne knjige. V želji, da popotnikom prihrani običajne potovalne glavobole in jim omogoči brezskrbnost, svobodo in čisti potovalni užitek, v povezano celoto združuje kar 15 posameznih modulov, ki jih lahko po želji uporabljate posamezno, ali pa povezano.

TripRider spremlja na tisoče popotnikov po vsem svetu in služi kot odličen sopotnik. Navdušuje tako mlajše kot starejše, posameznike in družine, pohvaljen pa je tudi s strani svetovno znanih popotniških blogerjev, časopisov in revij.

 

 www.triprider.com

IZJAVE UPORABNIKOV:

After latest update and a good pimp up its even better. I planned an entire 16 day Central American -3 countries- road trip. All documents, notes, addresses, reservations, links, tickets, to do and to pack lists.... Everything you need for your trip is in one app. Budget and cost calculation is a great help. I haven’t started using it for keeping a travel diary yet but already for planing and organizing it has been worth it’s price. I arrive at the airport, hotel or bus station, and all I have to do is to open my app and I have all documents I need quickly. I recommend it to all travelers out there.
— Don't miss out! It's great by Hitthemoon, France
It’s one of the best apps ,if you travel. We love it not only has it a great log book ,you can also keep an eye on your budget as well as many other features.
— Poodleann, Australia
 

Lustrum Clock je aplikacija za besedni prikaz ure na ekranu vaše iPhone in iPad naprave, s petminutno natančnostjo. Z njeno uporabo bosta vaš telefon ali tablica zanimiva tudi v stanju mirovanja. Lustrum Clock ima čist in eleganten dizajn, v črno-srebrni barvni kombinaciji. Na hrbtni strani naprave lahko nastavite ''sleep timer'' za samodejni izklop aplikacije, za ogled v nočnem času pa je na voljo tudi lepa žarnica za osvetlitev ekrana. Poskrbljeno je za minimalno porabo baterije in možnost aktivacije ohranjevalnika zaslona vaše naprave.

Poleg vsega naštetega pa vam bo Lustrum Clock v prazničnem božično novoletnem času pripravil pravo presenečenje z animiranim odštevanjem do teh dveh dogodkov.

 

Aplikacija ni več na voljo na iTunes, Januar 2019.

IZJAVE UPORABNIKOV:

Since I bought this app, my iPad never sleeps. I really recomend this app. It’s very nice and shiny.
— Weby41, Slovenija
Nice graphics. Great. Very cool touch animated words. I must say it’s the best looking clock of this kind up here. Well done.
— JimSTimser, United States