Specializirani programi za delo s habilitacijami

Minoa Habilitant je celovita rešitev za vodenje habilitacijske korespondence. Omogoča vam odpravo skrbi za pravočasno obveščanje vseh udeležencev habilitiranja, poleg tega tudi preglede nad vsemi postopki, dokumenti in potekom habilitiranja. 

GLAVNE PREDNOSTI

Pravočasno obveščanje kandidatov
Vaše skrbi za pravočasno obveščanje kandidatov bodo odpravljene z vgrajenim sistemom za samodejno obveščanje kandidatov.

 

Številni opomniki
Na voljo boste imeli več vrst opomnikov, povezanih z dogodki habilitacije, za dinamično kreiranje in razpošiljanje obvestil.

 

Vsi podatki na enem kraju
Vse podatke o postopkih, ki so povezani z izvolitvijo kandidatov za habilitacije, članov komisije in poročevalcev, boste imeli na enem kraju.

 

Brezpapirno poslovanje
Vse dokumente glede habilitacije boste lahko pripenjali habilitacijam v obliki e-dokumentov in jih brezpapirno pregledovali v elektronski obliki.

 

Vpogled v zgodovino dogodkov
Na enem kraju boste imeli vpogled v vso korespondenco, zgodovino dogodkov in opomnikov ter vse dokumente, vezane na habilitacije.


VPRAŠANJA IN ODGOVORI

KAJ BOSTE PRIDOBILI Z UPORABO REŠITVE?

Z uporabo rešitve Minoa Habilitant boste odpravili vse skrbi za pravočasno obveščanje kandidatov za habilitacije. Vse podatke o postopkih, povezanih z izvolitvijo kandidatov, članov komisije in poročevalcev, boste imeli zbrane na enem kraju.

KAKŠNE OPOMNIKE BOSTE IMELI NA VOLJO?

Na voljo boste imeli številne opomnike, ki so odvisni od vrste dogodka (dopolnitev vloge, izvolitev, obvestilo članom, obvestilo kandidata ter drugo) in so glede na to namenjeni različnim prejemnikom, na primer za kandidata, vse člane komisije, posamezne člane komisije ali habilitacijo. Za vaše lažje delo lahko besedila iz opomnikov avtomatično prenašate v besedilo elektronske pošte, opomnike pa lahko med seboj tudi kopirate. S pametnim in preglednim prikazom opomnikov boste dobili takojšno informacijo o njihovem statusu, torej aktivni, zaprti ali pretečeni.

KAKŠNE PREGLEDE HABILITACIJ BOSTE IMELI NA VOLJO?

Programska rešitev obsega več vrst pregledov habilitacij za celovit in preprost vpogled v vse vidike habilitacij. Habilitacije lahko pregledujete po preteku veljavnosti naziva, kandidatih, članih komisije, dogodkih, priponkah in opomnikih.

ALI JE REŠITEV POVEZLJIVA Z VAŠIM INFORMACIJSKIM SISTEMOM?

Rešitev je razvita z Microsoftovim razvojnim orodjem Visual Studio.NET in je povsem neodvisna od vašega sedanjega informacijskega sistema. Za lažji začetek dela je v rešitev vgrajena funkcija za samodejni uvoz vaših matičnih podatkov kandidatov in članov komisije prek Excela, podatke pa lahko vnašate tudi ročno.

KAKO JE Z NAMESTITVIJO REŠITVE, UVAJANJEM IN UPORABNIŠKO POMOČJO?

Delati boste lahko začeli takoj po namestitvi rešitve na vašo strojno opremo, kar bo opravil naš tehnični strokovnjak. Poskrbeli bomo za strokovno uvajanje za delo s programsko rešitvijo, ves čas sodelovanja pa vam bomo zagotavljali kakovostno in hitro uporabniško pomoč ter podporo, ki potekata prek telefonske in/ali varne oddaljene pomoči na podlagi on-line vpogleda na vaš delovni zaslon. Tako se boste izognili nepotrebnim stroškom osebnih obiskov.

ZAKAJ PREITI NA RAČUNALNIŠKI, BREZPAPIRNI SISTEM SPREMLJANJA HABILITACIJ?

Ročno spremljanje, vodenje in obveščanje o habilitacijah ter postopkih je zahtevno in stresno, iskanje po mapah pa nepraktično ter zamudno delo. Z rešitvijo Minoa Habilitant boste vse dokumente, povezane s habilitacijami, lahko arhivirali v obliki e-dokumentov in jih brezpapirno pregledovali v elektronski obliki.

KOMU JE REŠITEV NAMENJENA?

Rešitev je namenjena odgovornim osebam na fakultetah, ki se vsak dan srečujejo s posebnostmi dela s habilitacijami in si želijo olajšati svoje delo.


IZJAVE UPORABNIKOV

Magda Mužar, vodja finančno-računovodske službe, Univerza v Ljubljani, Fakulteta za upravo
Uvedba celovitega informacijskega sistema Minoa Akademik je dosegla vsa naša pričakovanja in odpravila strah pred prehodom na novi sistem, saj je bil hiter in je potekal brez težav. Zadovoljni smo tudi s hitro, strokovno in kakovostno uporabniško podporo. Za vsa vprašanja so nam vedno na voljo pravi sogovorniki za strokoven in kakovosten pristop k rešitvam, ki jih vseskozi zahtevajo zakonske spremembe v javnem sektorju in novosti sodobnega elektronskega poslovanja.

Mojca Kogovšek, vodja finančno-računovodske službe, Univerza v Ljubljani, Fakulteta za arhitekturo
Na Fakulteti za arhitekturo smo zadovoljni z večletnim sodelovanjem s podjetjem Minoa. Še posebno cenimo oseben pristop zaposlenih, kar se kaže v hitrem odzivanju na naše potrebe, morebitne težave rešijo v kratkem času in svetujejo pri nadgradnji oziroma izboljšavi sedanjih programskih rešitev. 

brošura minoa habilitant

brošura minoa habilitant

uporabniške in tehnične prednosti

uporabniške in tehnične prednosti

 

Za več informacij ali predstavitev programske rešitve nas pokličite na telefonsko številko

+386 (0) 1 514 00 50

ali nas kontaktirajte preko spletnega obrazca.